DAG 1 – op uw plaatsen… klaar… START!

Het is weer zover, de eerste stagedag. Ouders die hun jonge kuikens of ervaren eendjes loslaten in de vijver. Voor de één het oude bekende, voor de ander dan weer een dag vol nieuwe ervaringen.

Al snel doken we het sop in voor de eerste kilometers te trotseren. (Nu nog vol enthousiasme en blije gezichtjes). Het water voelde wat fris aan, maar na een goeie opwarming was dat al snel vergeten.

Na de training werden de maagjes wat gevuld met een gezonde snack en vertrokken we voor een verkennende wandeling op het domein met als afsluiter een leuk bezoek aan het speelplein. Door het slechte weer lag het er nog al modderig bij en moesten al veel zwemmers een andere outfit aandoen. Ouders, zorg dus maar dat de wasmachine optimaal kan functioneren tegen zaterdag #lolllll XP

Batterijen weer opgeladen, tijd om terug te zwemmen dus. We werden getrakteerd op een training van de lokale waterballetclub, de hormonen van onze A-zwemmers sloegen al snel op hol (of hebben zij gewoon niet veel nodig?)

De hele kleinsten L ,L, T en J mochten ook een dagje meekomen op de stage om al eens te proeven wat het inhoud. Ze amuseerden zich voor de volle 100% en gaan ook met een bak nieuwe ervaringen naar huis.

Deze avond stond R nog een leuke verrassing te wachten: een man in het restaurant sprak hem na het avondeten (lekkere kip met patatjessss) aan om de trainers te feliciteren met de fantastische en vriendelijke groep die de Vrije Zwemmers is.

De avond werd afgesloten met een gezellige gezelschapsspellenavond, het was geen volle maan maar toch kwamen de lokale weerwolven om de hoek loeren. Ook de regenwormen kwamen uit de grond om eens de sfeer op te snuiven. En dan, UNO, dos, trés, tijd om naar bed te gaan, want we slapen een uurtje minder. #boeooeoeoeoe

Kort samengevat: een geslaagde eerste dag!

Tot morgen

RICR en A

2 thoughts on “DAG 1 – op uw plaatsen… klaar… START!

Plaats een reactie