DAG 2 – Blauwe Belle

GOODMORNING IT’S TIME TO WAKE UP

Om 6u10 werden R, R en C gewekt door een wekker die niet werd uit gezet door één van onze zwemmers, en we mochten al een uurtje minder slapen. ;-(

OPSTAAAAN!!

Zo nu mochten we wel echt opstaan. Met de prachtige melodie van de heideroosjes (“ze smelten te paashaas” à jaarlijkse traditie) werden onze zwemmers gewekt. Na wat wrijven in de ogen, geeuwen en een portie ochtendhumeur vertrokken we naar het ontbijt (choclakoekeeeeen!)., ook onze “hond” Fifi mocht mee (dit is de grote JBL box maar volgens J., S., L., F. en L. à Fifi) en ze zorgen er goed voor.

9u00 – we duiken weer het frisse water in om weer wat kilometers toe te voegen aan onze teller. De één sprong er enthousiast in, de ander had de koude temperatuur nog nodig om wakker te worden, zoals F. .  

Na de zwemtraining ging R met de grote zwemmers naar de sportzaal om de spiertjes te trainen en de Core stability wat on point te zetten. Ondertussen vermaakten C en I de kleinere zwemmers met leuke estafettes.

Na al dat sporten en spelen mochten we onze maagjes vullen met een lekkere quiche, de trainers vreesden er zelf voor dat we te weinig gingen hebben. Want OMG L. kan nog een beetje eten!!

Naar jaarlijkse traditie kon de baseball natuurlijk niet ontbreken. De kleinsten leerden slaan met de baseball bat, terwijl de grootsten soms duidelijk expres er naast sloegen, zodat ze toch maar een PATAT! tegen die bal konden slaan. Trainer C. was iets te enthousiast en sloeg  de bal keihard tegen de bil van trainer I. (die de bal gooide), het resultaat een blauwe bille. We begonnen met een stralende zon, maar bleven uiteindelijk met wat lichte regen doorspelen. Het team van S. mocht met de overwinning aan de haal gaan. Later deze week komt er nog een comeback!!!

Schoentjes afkuisen en let’s go naar het zwembad voor de namiddagtraining. De eerste kwaaltjes beginnen boven te drijven, gelukkig niks ernstigs. Bij sommigen is het misschien een poging om de zware set te ontlopen.

De sportieve middag werd verder gezet in de sportzaal, waar de grootste zwemmers zich deze keer mochten vermaken met de estafettes en de kleinsten hun kleine spiertjes wat mochten trainen. De therabanden waren een ware ontdekking voor sommigen.

Na de broodjesmaaltijd, waarbij we onze nieuwe collega trainer B. mochten verwelkomen voor enkele dagjes, was het dan eindelijk tijd voor het grote, langverwachte paasspel. Door samen te werken en de pakkende paashaas te slim af te zijn slaagden de zwemmers er uiteindelijk in om de fles van 5 liter water te vullen en zo de sleutel tot de schatkist te bemachtigen. Morgen krijgen de zwemmers hun welverdiende paaseitjes bij het ontbijt.

Zo, dat was opnieuw een drukke dag, best dat het morgen platte rust is!

Grtjs

RICRB

Plaats een reactie