DAG 3 – 1,2,3.. spaghettiiiiiii

Goeiemorgen morgen, goeiedag…

Vandaag stonden we op met smells like teen spirit. Ondertussen beginnen de kamers ook al wat te ruiken. XD

Deze morgen vertrokken de zwemmers weer al slenterend richting het ontbijt, maar bij de geur van vers brood, sandwiches en als “specialleke” een croissant verschenen de eerste lachjes alweer. Gelukkig maar, want we gaan weer gaan zwemmen!!

OF NIET?

Door een communicatiefoutje moesten we even wachten voor we in het zwembad konden (reactie zwemmers à YESSSSSS!!!!), maar ze zaten al in het water voor ze de zevende ‘S’ konden uitspreken.

Na een frisse ochtendduik trokken we onze loopschoenen aan en tot de verbazing van de trainers gebeurde dit zonder veel zuchten en blazen. Groep D (S., L., F. en J.) liep een toertje van +/- 2 km en de anderen liepen +/- 4 km. WHAAT LEES IK DIT NU GOED?? Ja hoor, zelf de trainers schrokken er van. Chapeau voor de zwemmers die dit zullen lezen.

Op het menu tijdens de middag stonden fishburgers met spinaziepuree, en zoals het bekende liedje van Samson en Gert luidt – Op, op, alles is op-. Ik hoef jullie dus niet te vertellen dat ze het lekker vonden.

En dan… voor de één een straf, voor de ander was het blijkbaar nodig, de platte rust. Ssssssst. Ook voor de trainers was dit zeker geen overbodige luxe.

Rise and shine want er staat een nieuwe training voor de deur. Het water is nog altijd even fris voor de zwemmers. Zeker voor groep D, die vroegen deze avond aan R. of ze eerst in het water mochten springen om wat te acclimatiseren. Voor de trainers was het zwembad dan weer een sauna, puffen en zweten geblazen!

Daarna maakten we even kort kennis met Dikke Berta en de schipper die niet mag overvaren om daarna te genieten met de spaghetti waarover al heel de middag gesproken werd. Omdat ze zo flink gegeten hebben werden ze nog getrakteerd op een chocomousse. De maagjes waren weer gevuld en de mondjes vuil, vooral bij de kleinsten.

Na het eten mochten onze zwemmers nog eens het klassieke ganzenspel spelen. De kleinsten trokken de grootsten mee in hun enthousiasme, zo moest Z. plots S. op zijn rug nemen omdat dit sneller ging. Er werd goed samen gespeeld en zo hebben alle zwemmers de straf van 400 vlinder kunnen vermijden (of was dit een goed geslaagde 1 april-grap van de trainers?).

Na het spel mocht onze persoonlijke masseur I. haar handen uit de mouwen halen om haar zwemmers nog eens goed in te wrijven voor het slapen gaan.

Oogjes toe, snaveltjes dicht. Slaapwel!

RICRB

Plaats een reactie